خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد

پزشکیان جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ به ریاست دکتر مسعود پزشکیان و با حضور اعضا تشکیل شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 23
کد خبر: ۳۱۶۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه هیئت دولت بحث تعیین نماینده و نظر دولت در خصوص گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهاد‌های بیگانه» در کشور به بحث گذاشته شد و به دلیل ایرادات جدی، از جمله محدودیت‌های علمی و تشدید و تسریع مهاجرت نخبگان و بازتاب ناخوشایند آن در سطح ملی و بین‌المللی، هیئت وزیران مخالفت خود با آن را تصویب کرد.

وزیر امور خارجه از آخرین مباحث مربوط به تنگه هرمز و سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران گزارشی ارائه کرد.

در ادامه جلسه برای تسهیل تردد‌های مرزی و گمرکی، استاندار آذربایجان غربی به عنوان مسئول هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مستقر در مرز بازرگان تعیین شد. مسئولان منطقه آزاد ماکو هم موظف به همکاری با مرزبانی و گمرک، نسبت به حفاظت و تامین امنیت مسیر تردد ناوگان از مرکز لجستیک پس‌کرانه تا درب ورودی پایانه مرزی شدند.

در این جلسه همچنین بحث تعیین نماینده و نظر دولت در خصوص گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهاد‌های بیگانه» در کشور به بحث گذاشته شد و به دلیل ایرادات جدی، از جمله محدودیت‌های علمی و تشدید و تسریع مهاجرت نخبگان و بازتاب ناخوشایند آن در سطح ملی و بین‌المللی، هیئت وزیران مخالفت خود با آن را تصویب کرد.

کلمات کلیدی: پزشکیان طرح نفوذ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار